Τουλάχιστον 16 νεκροί και περίπου 25 τραυματίες έχουν μέχρι στιγμής διακομιστεί στο νοσοκομείο της Πεσαβάρ, έπειτα από τη νέα επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης. Πρόκειται για την όγδοη επίθεση μέσα σε ένα μήνα.
Τουλάχιστον 16 νεκροί και περίπου 25 τραυματίες έχουν μέχρι στιγμής διακομιστεί στο νοσοκομείο της Πεσαβάρ, έπειτα από τη νέα επίθεση αυτοκτονίαςπου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Πρόκειται για την όγδοη επίθεση μέσα σε ένα μήνα στην πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας, που αριθμεί 2,5 εκατομμύρια κατοίκους.
Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, «μία κλούβα που μετέφερε κρατουμένους, περνούσε μπροστά από το κτίριο τη στιγμή της έκρηξης, ακριβώς μπροστά από την πύλη του δικαστικού μεγάρου».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής