Ατυχές το ντεμπούτο του Robert Kubica στα ράλι
Ο Πολωνός εγκατέλειψε στην 3η Ειδική του Ράλι Ταορμίνα της Σικελίας, έπειτα από πρόσκρουση σε τοίχο με το Renault Clio R3 - αλλά θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες στο Rally du Var της Γαλλίας.
Στο περιθώριο του δρόμου στην 3η Ειδική Διαδρομή του Ράλι Ταορμίνα της Σικελίας κατέληξε η πρώτη προσπάθεια του Robert Kubica στα ράλι – αλλά μέχρι τότε ο Πολωνός οδηγός της Renault (πλέον) τα είχε πάει περίφημα, διατηρώντας την όγδοη θέση της γενικής -και πρώτη της κατηγορίας R3- με το Renault Clio R3.
Ο R. Kubica βγήκε από το δρόμο στην πρώτη Ειδική του Σαββάτου (14/11) και προσέκρουσε σε τοίχο. Η ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο στο εμπρός δεξιό μέρος του ήταν τόση, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ικανό να τον πτοήσει, διότι σε δύο εβδομάδες (27 Νοεμβρίου) θα αγωνιστεί και στο γαλλικό Rally du Var, με το ίδιο αυτοκίνητο.
Αυτό που έχασε στη Σικελία, πάντως, ήταν η ευκαιρία να αποκτήσει περαιτέρω εμπειρία. Το μόνο άγνωστο για μένα είναι οι σημειώσεις. Ελπίζω να συνηθίσω να οδηγώ με αυτό τον τρόπο, πρέπει να μάθω να ακούω, είπε ο Πολωνός.
auto.in.gr
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442