Εντός έδρας δοκιμάζεται αυτήν την Κυριακή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ο περσινός πρωταθλητής Αθηναϊκός, ο οποίος στοχεύει να διατηρήσει το αήττητο στην Α1. Δυνατή αναμέτρηση επιφυλάσσει το ζευγάρι ΔΑΣΑΛ-Αρης, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Εντός έδρας δοκιμάζεται αυτήν την Κυριακή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ο περσινός πρωταθλητής Αθηναϊκός, ο οποίος στοχεύει να διατηρήσει το αήττητο στην Α1.
Το σύνολο του Τζωρτζη Δικαιουλάκου, το οποίο προέρχεται από πανηγυρική νίκη στην πρεμιέρα του EuroCup γυναικών επί της Χάτις Ερεβάν, θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στόχος του Αθηναϊκού είναι να πάρει το πέμπτο ροζ φύλλο σε ισάριθμους αγώνες.
Την ίδια ημέρα, δυνατή αναμέτρηση επιφυλάσσει το ζευγάρι ΔΑΣΑΛ-Αρης, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπως και το Παλαιό Φάληρο-Εσπερίδες, που θα αναμετρηθούν στο κλειστό της Γλυφάδας.
Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Πανιώνιος-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιάδα Λάρισας.
Ρεπό έχει αυτή την εβδομάδα ο Απόλλων Πτολεμαϊδας.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του