Μανιφέστο από την Ντόρα Μπακογιάννη για τη ΝΔ τού αύριο
Τις θέσεις της για τη ΝΔ τού αύριο αναπτύσσει μέσω του Βήματος της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη διαλόγου για ιδέες και πολιτικές. «Να προτάξουμε τη δύναμη του ορθού λόγου, της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του αυτονόητου απέναντι στις προκαταλήψεις, τη δημαγωγία και τα στερεότυπα» τονίζει.
30
Τις θέσεις της για τη ΝΔ τούαύριο αναπτύσσει μέσω του Βήματος της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη διαλόγου για τις ιδέες και τις πολιτικές.
Η τέως υπουργός Εξωτερικών τονίζει ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη ικανή να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.
«Πρέπει να μιλήσουμε ξανά για ιδέες και πολιτικές. Και να είμαστε επίσης έτοιμοι να ακούσουμε τόσο τους πολίτες που μας έκριναν όσο και τα νέα ρεύματα και ιδέες που γεννά σήμερα η ελληνική κοινωνία».
Για το ρόλο της Νέας Δημοκρατίας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση,η τέως υπουργός σημειώνει ότι στόχος δεν είναι να περιμένει ή να εύχεται την αποτυχία της κυβέρνησης.
«Η Ελλάδα χρειάζεται έναν ανταγωνισμό προς το καλύτερο. Έναν ενάρετο κύκλο, στον οποίο θα ενθαρρύνονται η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα και ο ρεαλισμός».
Η ίδια αναφέρεται στο σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στην ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας, σύγκρουσης με οργανωμένα συμφέροντα και μεταρρύθμισης στην Παιδεία, αντιμετώπισης με ρεαλιστικό τρόπο της μετανάστευσης και του αιτήματος των πολιτών για ασφάλεια.
«Να προτάξουμε τη δύναμη του ορθού λόγου, της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του αυτονόητου απέναντι στις προκαταλήψεις, τη δημαγωγία και τα στερεότυπα.
» Έτσι βλέπω το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, πιο αξιόπιστοι. Έτσι θα γίνουμε ξανά η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα μελέτη: Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση κατά την κύηση συνδέεται με μειωμένη ανάπτυξη των μωρών
- Νέο περιστατικό με μετανάστες στα νότια της Κρήτης- Διασώθηκαν 43 άτομα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Μέχρι αύριο Πέμπτη θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για το Fuel Pass
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα
- Ινδονησία: Ξεκινά η δίκη στρατιωτικών που οργάνωσαν επίθεση με οξύ εναντίον ακτιβιστή
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442