Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μπάσης - Γεράσιμος Ανδρεάτος

Δημήτρης Μπάσης – Γεράσιμος Ανδρεάτος

Οι δύο αξιόλογοι ερμηνευτές στήνουν ένα κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα στο Μικρό Κεραμεικό. Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μικρό Κεραμεικό, έναν άνετο και «ζεστό» χώρο που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες […]

Οι δύο αξιόλογοι ερμηνευτές στήνουν ένα κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα στο Μικρό Κεραμεικό.
Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μικρό Κεραμεικό, έναν άνετο και «ζεστό» χώρο που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.
Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες χειμερινές σεζόν που προηγήθηκαν στην Αθήνα.
Έχοντας στις αποσκευές του ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες (συνεργασίες με τη Γιώτα Νέγκα και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης – συναυλίες στο Λονδίνο, το Ηρώδειο και όλη την Ελλάδα), τον τελευταίο του δίσκο «Από το Βυζάντιο στο Σήμερα» να ξεχωρίζει και την επικείμενη ενδιαφέρουσα δισκογραφική συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Δημήτρης Μπάσης είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις στο Μικρό Κεραμεικό μαζί με το Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος διαθέτει τα χαρακτηριστικά του λαϊκού τραγουδιστή. Από το 1985 που ξεκίνησε το τραγούδι έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη κ.α.
Μαζί τους οι δύο νέες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες Χρυσούλα Στεφανάκη, η οποία συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Δημήτρη Μπάση, και η Κωνσταντίνα Χρήστου.
Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα μας ταξιδέψουν σε μια διαδρομή στο προσωπικό τους ρεπερτόριο («Χαμοπούλια», «Η ζωή», «Ψίθυροι καρδιάς», «Σπασμένο Καράβι», «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Στη σκέψη της τρελής», «Ο γκρεμός» κ.α.), όπως επίσης και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια αλλά και επιλογές – εκπλήξεις.
Ένα συλλογικό πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το καλό τραγούδι, γνώμονα τη γνήσια λαϊκή διασκέδαση και οδηγό την ενθουσιώδη διάθεση μιας παρέας φίλων.

O Μικρός Κεραμεικός θα ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.
Παρασκευή, Σάββατο: 23:00 – Κυριακή μεσημέρι: 14:00
Τιμές: Φιάλη ουίσκι 100 ευρώ, κρασί από 50 ευρώ – Κυριακή μεσημέρι 35 ευρώ ανά άτομο με φαγητό και δωρεάν κρασί.

Μπάσης, Δημήτρης
Καλλιτέχνης:Ανδρεάτος, Γεράσιμος

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024