
Σύγκρουση αμαξοστοιχιών στην Ινδία με 21 νεκρούς
Δυο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη κοντά στην πόλη Ματούρα στη βόρεια Ινδία, με αποτέλεσμα 21 άνθρωποι να βρουν το θάνατο και τουλάχιστον άλλοι 20 να ανασυρθούν από τα συντρίμμια σοβαρά τραυματισμένοι.
43
Δυο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη κοντά στην πόλη Ματούρα στη βόρεια Ινδία, με αποτέλεσμα 21 άνθρωποι να βρουν το θάνατο και τουλάχιστον άλλοι 20 να ανασυρθούν από τα συντρίμμια σοβαρά τραυματισμένοι.
Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν η μία από τις δύο αμαξοστοιχίες έπεσε με ταχύτητα πάνω στη δεύτερη, που βρισκόταν σταθμευμένη λίγο έξω από σταθμό.
Aξιωματούχος της αστυνομίας στην Ματούρα ανέφερε πως ανασύρθηκαν 21 σοροί από τα συντρίμμια των δυο συρμών, τμήμα των οποίων φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες πως μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Διασώστες χρησιμοποίησαν μηχανικά μέσα για να κόψουν τις μπάρες στα παράθυρα ενός βαγονιού για να φθάσουν στους παγιδευμένους.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, περίπου 50 επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Από αυτούς, τουλάχιστον 20 μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινά νοσοκομεία σε σοβαρή κατάσταση.
Αξιωματούχος της αστυνομίας στην κοντινή πόλη Αγκρα -όπου βρίσκεται το Ταζ Μαχάλ- δήλωσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τοπική ώρα [03:00, ώρα Ελλάδας]. Και οι δύο αμαξοστοιχίες είχαν προορισμό το Νέο Δελχί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Γεώργιος Ράλλης: Η Δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ήρεμο πολιτικό κλίμα
- ΠΑΣΟΚ: Η στεγαστική κρίση εξελίσσεται σε κοινωνικό εφιάλτη και η κυβέρνηση παραμένει απλός παρατηρητής
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλνουν τον λογαριασμό του σκανδάλου στους αγρότες
- Κυβερνοεπίθεση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα άφησε στον αέρα χιλιάδες αμερικανικά σχολεία και πανεπιστήμια
- Η άγνωστη ιστορία του Λιονέλ Μέσι σε ντοκιμαντέρ του ESPN (vids)
- Τέσσερις ακόμη Κρήνες κοσμούν πλέον την Άνω Πόλη



