
COCA COLA 3Ε Επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους της εταιρείας αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) ανακοινώνει ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ανώνυμης εταιρείας ”COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.” η οποία συνήλθε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν και ψήφισαν 305 μέτοχοι της εταιρείας που εκπροσώπησαν 291.876.252 μετοχές, επί συνόλου 365.407.848, ήτοι ποσοστό 79,87% επί […]
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) ανακοινώνει ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ανώνυμης εταιρείας ”COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.” η οποία συνήλθε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν και ψήφισαν 305 μέτοχοι της εταιρείας που εκπροσώπησαν 291.876.252 μετοχές, επί συνόλου 365.407.848, ήτοι ποσοστό 79,87% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και έλαβαν χώρα τα ακόλουθα:
1. Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, κατά το ποσό των ευρώ πεντακοσίων σαράντα οκτώ εκατομμυρίων εκατόν έντεκα χιλιάδων επτακοσίων εβδομήντα δύο (548.111.772), με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά το ποσό των ευρώ ενός και πενήντα λεπτών (1,50) ανά μετοχή, δηλαδή από πενήντα λεπτά (0,50) του ευρώ σε δύο ευρώ (2,00) ανά μετοχή.
2. Εγκρίθηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, κατά το ποσό των ευρώ πεντακοσίων σαράντα οκτώ εκατομμυρίων εκατόν έντεκα χιλιάδων επτακοσίων εβδομήντα δύο (548.111.772) με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά το ποσό των ευρώ ενός και πενήντα λεπτών (1,50) ανά μετοχή, δηλαδή από δύο ευρώ (2,00) σε πενήντα λεπτά (0,50) του ευρώ και την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους της Εταιρείας με καταβολή μετρητών. Παρεσχέθησαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού, καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.
3. Εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού και η κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.
Οι ανωτέρω αποφάσεις ελήφθησαν κατά πλειοψηφία από τη Γενική Συνέλευση
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442