Τα συμβόλαια υγείας της «Ασπίς» καλύπτονται στο ακέραιο, καθησυχάζει το υπουργείο Οικονομίας
Καθησυχάζει τους κατόχους συμβολαίων υγείας της «Ασπίδας» το υπουργείο Οικονομίας, τονίζοντας ότι καλύπτονται στο ακέραιο, όπως και πριν το «λουκέτο», για τη νοσοκομειακή περίθαλψη και τις εργαστηριακές εξετάσεις. Μέτρα για τους εργαζόμενους ανακοίνωσε το υπ.Απασχόλησης.
103
Το υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να καθησυχάσει τους χιλιάδες κατόχους συμβολαίων υγείας της «Ασπίς Πρόνοια», τονίζοντας ότι καλύπτονται στο ακέραιο όπως και πριν για την νοσοκομειακή περίθαλψή τους και τις εργαστηριακές εξετάσεις.
Αυτό σημαίνει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου,ότι οι ασφαλισμένοι μπορούν, όπως και πριν, να εισάγονται στα νοσοκομεία και να πραγματοποιούν τις εξετάσεις τους χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ έχουν ενημερωθεί τα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Επίσης, τονίζεται ότι η εταιρία εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη διαχείριση του διορισθέντος Επόπτη, Σπύρου Γριβογιάννη και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να απευθύνονται από την ερχόμενη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στην εταιρία για την εξυπηρέτησή τους.
Εν τω μεταξύ, σειρά μέτρων για τους 700 εργαζόμενους του ασφαλιστικού ομίλου «Ασπίς Πρόνοια» δεσμεύτηκε να λάβει η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Μεταξύ των μέτρων που θα ληφθούν θα είναι η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους μήνες, ειδική επιδότηση για δράσεις που εκείνοι επιθυμούν και εφόσον το επιθυμούν, πρόγραμμα κατάρτισης και επανακατάρτισης, προώθηση της επιχειρηματικότητας με 30.000 ευρώ σε όσους εργαζόμενους επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση.
Επίσης, θα ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για όσους βρίσκονται κοντά στη σύνταξη, ώστε να υπάρχει μηνιαία ειδική επιδότηση της ανεργίας και ένσημα για να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις της συνταξιοδότησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442