Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά στη Ντ.Μπακογιάννη ο Όμιλος ΜΙG
Κλασική και παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, χαρακτηρίζει ο Όμιλος MIG την απόφαση της υπουργού Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα της αεροπορικής σύνδεσης με την Κωνσταντινούπολη. Η MIG ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της υπουργού.
30
Κλασική και παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, χαρακτηρίζει ο Όμιλος MIG την απόφαση της υπουργού Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα της αεροπορικής σύνδεσης με την Κωνσταντινούπολη.
Στην ανακοινωσή της η MIG σημειώνει τα εξής: «Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της Aegean και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της, λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε.
» Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό.»
ΟΌμιλος καταλήγει λέγοντας ότι η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως λάσπη «μάς υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 3 άτομα – Άφησε σημειώματα
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442