
Τη δεύτερη θέση στη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων κατέκτησαν οι Παπαθανασίου/Παπαστεφάνου
Την δεύτερη θέση στη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων της κατηγορίας Star, κατέκτησε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου με τον Πάχο Παπαστεφάνου. Οι Έλληνες ιστιοπλόοι, στην παρθενική τους συνεργασία στη συγκεκριμένα κατηγορία, συνολικά στους επτά αγώνες της διοργάνωσης συγκέντρωσαν 62 βαθμούς και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.
26
Την δεύτερη θέση στη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων της κατηγορίας Star, κατέκτησε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου με τον Πάχο Παπαστεφάνου.
Οι Έλληνες ιστιοπλόοι, στην παρθενική τους συνεργασία στη συγκεκριμένα κατηγορία, συνολικά στους επτά αγώνες της διοργάνωσης (Μελβούρνη, Μαϊάμι, Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, Ιέρ, Μέντελμπικ, Κίελο, Γουέιμουθ) συγκέντρωσαν 62 βαθμούς και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.
Στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι Γάλλοι Ολυμπιονίκες, Ξαβιέ Ροχάρ και ο Πασκάλ Ραμπέ με 66 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλέξης Τσίπρας: Το στοίχημα να γίνει πόλος εξουσίας και όχι απλώς ένας παίκτης της αντιπολίτευσης
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ – Στο +4 από την επικίνδυνη ο Αστέρας
- Δημοσκόπηση: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ακρίβεια και ο όχι ο πόλεμος στο Ιράν – Δεν βοήθησαν τα μέτρα λένε 6 στους 10
- Τι είναι χειρότερο: Να σου κλέψει η AI τη δουλειά ή να γίνει το αφεντικό σου;
- Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα παραμονής με Μακέντα
- Σοκ στο NBA: Πέθανε ο σέντερ του Μέμφις, Μπράντον Κλαρκ στα 29 του χρόνια




