Ο Στεφάνοφ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ
Ο Ρίστε Στεφάνοφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Π.Γ.Δ.Μ και την Παρασκευή είχε την πρώτη του άμεση επαφή με τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Ο Σκοπιανός γκαρντ θα ακολουθήσει αρχικά πιο συντηρητικό πρόγραμμα αι στη συνέχεια θα ενταχθεί κανονικά στο κανονικό πρόγραμμα της «Ένωσης». Επικυρώθηκε το νέο Δ.Σ της ΚΑΕ, εκτός η Διαμαντοπούλου.
Ο Ρίστε Στεφάνοφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Π.Γ.Δ.Μ και την Παρασκευή είχε την πρώτη του άμεση επαφή με τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Ο Σκοπιανός γκαρντ θα ακολουθήσει αρχικά πιο συντηρητικό πρόγραμμα αι στη συνέχεια θα ενταχθεί κανονικά στο κανονικό πρόγραμμα της «Ένωσης».
Αξίζει να τονιστεί ακόμα ότι ο «δικέφαλος» έχει προγραμμάτισε φιλικό αγώνα το Σάββατο με το Μαρούσι. Πρόκειται για ένα σαφώς πιο δύσκολο και σοβαρό τεστ από αυτό απέναντι στον Ηρακλή.
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν δέσει ακόμα, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον «γηραιό». Από την άλλη. ήδη καθίσταται ευδιάκριτο ότι ηγέτες της νέας προσπάθειας της ομάδας θα είναι οι Αμερικανοί παίκτες και ιδίως οι Φράνσις και Γκριν.
Από εκεί και πέρα, ειδική θεραπεία ακολουθεί ο Μάκης Νικολαΐδης που εξετάστηκε την Πέμπτη από τον ορθοπεδικό, Πέτρο Χατηκομνηνό. Η κατάστασή του δεν συντρέχει ανησυχία και πιστεύεται ότι θα επανέλθει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Επικυρώθηκε το Δ.Σ, εκτός η Διαμαντοπούλου
Έπειτα από τη γενική συνέλευση της Πέμπτης επικυρώθηκε το νέο ΔΣ από τον κάτοχο του 90% των μετοχών, Γιάννη Φιλίππου, αν και δεν συμπεριλαμβανόταν -αντίθετα στα λεγόμενα του Μπάμπη Καραμανλή-, η Λία-Μάντη Διαμαντοπούλου.
Πρόεδρος ορίστηκε ο Μπάμπης Καραμανλής και μέλη οι Mιχαήλ Τσάγκαρης, Νίκος Γιαννίρης, Γιώργος Σουλτάνογλου, Γιάννης Αργυρόπουλος, Νίκος Γεωργαντζόγλου, Κυριάκος Χήνας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του