Κατσαούνη, Χατς, Γαλανίδη και Σπύρου ανακοίνωσε ο Πανιώνιος
Τις κινήσεις της στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της ομάδας πόλο ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Γιώργο Κατσαούνη, Τζέσε Χατς, Κώστας Γαλανίδης, ενώ επέστρεψε ο Γιάννης Σπύρου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Εθνικό.
Τις κινήσεις της στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της ομάδας υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες ενέταξαν στο δυναμικό τους τους Γιώργο Κατσαούνη, Τζέσε Χατς, Κώστας Γαλανίδης, ενώ επέστρεψε ο Γιάννης Σπύρου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Εθνικό.
Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι μέχρι την λήξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου η ομάδα ενισχύθηκε με τους εξής νέους υδατοσφαιριστές:
Γιώργος Κατσαούνης
Ο Γιώργος, γεννήθηκε 23/12/1982 και με ύψος 1.94, ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 1997 στην Βουλιαγμένη, όπου και παρέμεινε έως το 2008, με εξαίρεση μία αγωνιστική περίοδο (2001-2002), όπου και αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο. Το 2008-2009 αγωνίστηκε με την ομάδα της Χίου. Με την ομάδα της Βουλιαγμένης αγωνίστηκε σε 4 τελικούς Πρωταθλήματος, 3 Κυπέλλου Ελλάδας και 1 τελικό Len-Trophy. Επίσης έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες: Εφήβων, Νέων και Ανδρών.
Jesse Hatch
Ο Jesse, γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 16/10/1986 και έχει ύψος 2.01. Αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι και την περίοδο 2008-9 στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine. To 2007-8 η ομάδα του κατετάγη 2η στο MPSF LEAGUE και 3η συνολικά σε εθνικό επίπεδο, με τον Jesse να πετυχαίνει 22 γκολ. Η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν η περσινή, όπoυ σημείωσε 38 γκολ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κατέκτησε την 6η θέση στο MPSF LEAGUE.
Επίσης αποκτήθηκε με υποσχετική από τα Χανιά ο πολλά υποσχόμενος νεαρός (γεν. 1991) τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων Κων/νος Γαλανίδης.
Τέλος, επέστρεψε στην ομάδα ο ταλαντούχος Ιωάννης Σπύρου ο οποίος αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Εθνικό.»
Ο Λανουά που πέρασε από την Θεσσαλονίκη αλλά απέφυγε να πάει στην Τούμπα, όρισε σε κομβικό αγώνα της Super League έναν ρέφερι που ερευνάται για το σκάνδαλο «Calciopolis 2.0» και έκανε κακή διαιτησία.
LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 5.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.