Στην 7η θέση του όπεν της Βαρκελώνης τερμάτισαν Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη
Την 7η θέση στο τουρνουά Οπεν της Βαρκελώνης κατέλαβαν τελικά οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη. Το ελληνικό «δίδυμο» ηττήθηκε το Σάββατο με 2-0 σετ (21-10, 21-17) από τις Γερμανίδες Γκόλερ / Λούντβιγκ με αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στο ισπανικό τουρνουά και επόμενος σταθμός τους θα είναι η Ρωσία και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (16-19/09).
Την 7η θέση στο τουρνουά Οπεν της Βαρκελώνης κατέλαβαν τελικά οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη. Το ελληνικό «δίδυμο» ηττήθηκε το Σάββατο με 2-0 σετ (21-10, 21-17) από τις Γερμανίδες Γκόλερ / Λούντβιγκ με αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στο ισπανικό τουρνουά και επόμενος σταθμός τους θα είναι η Ρωσία και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (16-19/09).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.