Επανεξέταση του θέματος των ημιυπαίθριων υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επαναξετάσει το θέμα των ημιυπαίθριων, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε από την πρώτη στιγμή διατυπώσει ενστάσεις στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης.
30
Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επαναξετάσει το θέμα των ημιυπαίθριων, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση είχε από την πρώτη στιγμή διατυπώσει ενστάσεις στις ρυθμίσειςτης κυβέρνησης.
Σε δηλώσεις του ο κ. Παπακωνσταντίνου συμπλήρωσε ότι η αυριανή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε μέτρα, όπωςη προστασία των καταναλωτών από τις επιπτώσεις των όρων των δανειακών τους συμβάσεων.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει το ΕΤΑΚ με μια προοδευτική φορολογηση της μεγάλης περιουσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442