
Για το χρυσό θα αγωνιστεί η εθνική πόλο των εφήβων στο Παγκόσμιο του Σίμπενικ
Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας, προκρίθηκε η εθνική πόλο των εφήβων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 6-5 της Σερβίας στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και την Κυριακή (21:30) θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην Κροατία.
66
Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας, προκρίθηκε η εθνική πόλο των εφήβων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 6-5 της Σερβίας στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και την Κυριακή (21:30) θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην οικοδέσποινα Κροατία, η οποία στον άλλο ημιτελικό επιβλήθηκε 8-6 του Μαυροβουνίου.
Είναι η τρίτη φορά που ελληνική ομάδα προκρίνεται στον τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εφήβων, μετά το 1995 στη Δουνκέρκη (2η) και το 2001 στην Κωνσταντινούπολη (1η).
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-2, 3-1
Τα γκολ:
ΕΛΛΑΔΑ: Καπότσης 4, Γεννηδουνιάς, Γουβής
ΣΕΡΒΙΑ: Ντέντοβιτς 2, Ράσοβιτς, Βουκασίνοβιτς, Ούμποβιτς
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φθιώτιδα: Τρόμος για ανήλικες στο λιμάνι Ραχών – Έπεσαν στη θάλασσα για να γλυτώσουν από άνδρα που τις παρενοχλούσε
- Γιατί οι επενδυτές «ποντάρουν» σε αύξηση επιτοκίων από τη Fed
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Σπανουδάκη και Εμμανουηλίδου πανηγύρισαν… μαζί το χρυσό στα 100μ. (vid)
- Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους σε σπίτι
- Ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησε τραγούδι της Κέιτι Πέρι σε βίντεο από βομβαρισμούς στο Ιράν
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ένοπλος ανοίγει πυρ, βάζει φωτιά σε σπίτι – 21 τραυματίες



