
Δύο νίκες για τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη στο Όπεν της Χάγης
Το «δύο στα δύο» πραγματοποίησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τουρνουά της Χάγης, καθώς μετά την πρώτη νίκη τους επί των Ζούμκερ / Κουν (Ελβετία) με 2-1, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες επικράτησαν και των Ολλανδέζων Μέπελινκ / Βίλτενς, με 2-0 σετ.
66
Το «δύο στα δύο» πραγματοποίησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο τουρνουά της Χάγης, καθώς μετά την πρώτη νίκη τους επί των Ζούμκερ / Κουν (Ελβετία) με 2-1, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες επικράτησαν και των Ολλανδέζων Μέπελινκ / Βίλτενς, με 2-0 σετ (21-15, 21-14).
Την Πέμπτη, στο πλαίσιο του γ γύρου της διοργάνωσης, οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη θα αντιμετωπίσουν τις νικήτριες της αναμέτρησης Βίβιαν / Βιέιρα (Βραζιλία) – Φαν Ιερσελ / Κάιζερ (Ολλανδία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»



