Παρούσα στον τελικό του ακοντισμού γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, θα είναι η Σάβα Λίκα. Η πρωταθλήτριά μας, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πιάσει το όριο των 62 μέτρων, προκρίθηκε ως 10η στον τελικό του αγωνίσματος, χάρη στο 59.64μ. -Στα προημιτελικά ο Ιακωβάκης -Αποκλείστηκε η Φιλάνδρα
Παρούσα στον τελικό του ακοντισμού γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, θα είναι η Σάβα Λίκα.
Η πρωταθλήτριά μας, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πιάσει το όριο των 62 μέτρων, προκρίθηκε ως 10η στον τελικό του αγωνίσματος, χάρη στο 59.64μ. που είχε στην τρίτη της προσπάθεια στο α προκριματικό γκρουπ.
Η Λίκα, είχε στην πρώτη προσπάθεια 57.26μ. ενώ ήταν άκυρη στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να καταταγεί στην 8η θέση του α γκρουπ. Ο τελικός του ακοντισμού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (18/8).
Την κορυφαία επίδοση στο β γκρουπ σημείωσε η Μενέντεζ με 61.94μ, ενώ η γερμανίδαΟμπεργκφολ σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του γκρουπ με 60.74μ.
LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 5.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.