
Πρόκριση στα ημιτελικά για τα ελληνικά πληρώματα του κανόε καγιάκ
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα ελληνικά πληρώματα στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ που διεξάγεται στο Χάλιφαξ του Καναδά. Στο C1 1.000μ. ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης κατέλαβε την 2η θέση (4.04.711) στην προκριματική σειρά του και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
26
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα ελληνικά πληρώματα στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ που διεξάγεται στο Χάλιφαξ του Καναδά.
Στο C1 1.000μ. ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης κατέλαβε την 2η θέση (4.04.711) στην προκριματική σειρά του και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στο C1 500μ. ο πρωταθλητής μας κατετάγη 4ος (2.07.618) και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Στο Κ1 500μ. ο Μιχάλης Παπασάββας κατετάγη 6ος (1.56.874) στην προκριματική σειρά του και πέρασε στα ημιτελικά, ενώ στο Κ2 500μ. οι Παπασάββας-Συρίγος κατέλαβαν την 7η θέση (1.46.676) στην προκριματική σειρά τους εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά.
Τέλος στο Κ1 500μ. η Αθηνά-Θεοδώρα Αλεξοπούλου κατέλαβε την 6η θέση (2.04.877) στην προκριματική σειρά της και προκρίθηκε και αυτή στα ημιτελικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου – Δεν έχει εντοπιστεί η σορός στον Λουδία
- H «ακτινογραφία» του Έλληνα συνταξιούχου – Πού κυμαίνεται η μέση σύνταξη
- Σι σε Τραμπ: Κακοί χειρισμοί στο θέμα της Ταϊβάν μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση – Το Ιράν και τα άλλα θέματα στην ατζέντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 29χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και έτρεχε με 145χλμ
- Κίεβο: Νέα ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους μετά το μαζικό σφυροκόπημα




