Οικογενειακό έγκλημα με δράστη έναν 58χρονο στα Τρίκαλα
Την 41χρονη σύζυγό του τραυμάτισε θανάσιμα το πρωί της Τρίτης ένας 58χρονος κάτοικος Τρικάλων, για λόγους ζηλοτυπίας. Ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Την 41χρονη σύζυγό του τραυμάτισε θανάσιμα το πρωί της Τρίτης ένας 58χρονος κάτοικος Τρικάλων, για λόγους ζηλοτυπίας.
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, ο 58χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και στη μετωπιαία χώρα της γυναίκας χρησιμοποιώντας σκαπτικό εργαλείο (τσαπί) με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
Ο δράστης παραδόθηκε στο τμήμα ασφαλείας Τρικάλων και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ