Λήξαν το επεισόδιο ανάμεσα σε «Σόφο» και Γλυνιαδάκη
Η ένταση που δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας την Παρασκευή μεταξύ του Ανδρέα Γλυνιαδάκη και του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να πάρει την άγουσα για την αποδυτήρια, κατόπιν υπόδειξης του προπονητή, Γιόνας Καζλάουσκας. Ήδη πάντως το θέμα από όλες τις πλευρές θεωρείται λήξαν και ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν θα υποστεί περαιτέρω συνέπειες, δίνοντας κανονικά το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας στη συνέχεια.
Η ένταση που δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας την Παρασκευήμεταξύ του Ανδρέα Γλυνιαδάκη και του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, είχε ως αποτέλεσμα ο τελευταίος να πάρει την άγουσα για την αποδυτήρια, κατόπιν υπόδειξης του προπονητή, Γιόνας Καζλάουσκας.
Ήδη πάντως το θέμα από όλες τις πλευρές θεωρείται λήξαν και ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν θα υποστεί περαιτέρω συνέπειες, δίνοντας κανονικά το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας στη συνέχεια.
Η αλήθεια είναι πως ο Λιθουανός προπονητής είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του 24χρονου σέντερ στην προετοιμασία και δείχνει να τον υπολογίζει.