
Στη Deutsche Telekom πέρασε επιπλέον 5% του ΟΤΕ
Πακέτο 24.507.519 μετοχών του ΟΤΕ, στην τιμή των 27,50 ευρώ ανά μετοχή, πέρασε την Παρασκευή μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρόκειται για μετοχές που αντιστοιχούν στο 5% του ΟΤΕ που μεταβιβάστηκαν στη DT στο πλαίσιο όσων έχουν συμφωνηθεί με την κυβέρνηση.
28
Πακέτο 24.507.519 μετοχών του ΟΤΕ στην τιμή των 27,50 ευρώ ανά μετοχή πέρασε την Παρασκευή μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Πρόκειται για μετοχές που αντιστοιχούν στο 5% των μετοχών του ΟΤΕ που μεταβιβάστηκαν στη Deutsche Telecom στο πλαίσιο όσων έχουν συμφωνηθεί με την ελληνική κυβέρνηση.
Η συνολική αξία της συναλλαγής ανήλθε στα 673,96 εκατ. ευρώ.
Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει στα μέσα Ιουνίου ότι θα πουλήσει επιπλέον ποσοστό 5% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, η οποία κατέχει ήδη 25%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσα εμβόλια χρειάζονται οι ενήλικες; Περισσότερα από όσα νομίζετε
- ΝΒΑ: Μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά το Κλίβελαντ, μείωσαν Χιούστον και Ντιτρόιτ (vids)
- Ο Νταν Ριντ έχει μερικά πράγματα να πει για το Michael και τον Μάικλ Τζάκσον
- Φαραντούρης: Ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ
- Προειδοποίηση της ΔΟΕ: Νομικοί κίνδυνοι για ΛΟΑΤΚΙ+ αθλητές στη Σενεγάλη
- «Θα είμαι σε όλα τα δελτία ειδήσεων» – Όσα είπε ο 89χρονος πιστολέρο στον αστυνομικό που τον συνέλαβε

