Πρόταση για Ρόμπινσον φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός
Ο Τέρελ ΜακΙντάιρ είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ωστόσο οι εξετάζουν την περίπτωση του Νέιτ Ρόμπινσον των Νικς. Σύμφωνα μάλιστα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον άσο των ΝΥ Νικς. Eπιβεβαίωση από τον μάνατζερ του...
Ο Τέρελ ΜακΙντάιρ είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ωστόσο οι ματιές στους ελεύθερους παίκτες του ΝΒΑ συνεχίζονται.
Ετσι το βλέμμα τους είναι πλέον πάνω στον Νέιτ Ρόμπινσον, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Νέας Υόρκης, «Newsday».
Πρόκειται για μία ακόμα δύσκολη περίπτωση, που όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα εξετάσουν. Το δημοσίευμα επισημαίνει τις δυσκολίες της απόκτησης του 25χρονου με ύψος 1,75μ. αλλά νικητή του διαγωνισμού καρφωμάτων του All Star Game του ΝΒΑ.
Παράλληλα αναφέρει ότι δεν έχει άλλες προτάσεις εκτός από αυτή των Νικς που του δίνουν 2,9 εκατ (με τους φόρους πέφτει σρα 2εκ.) για ένα χρόνο.
Εν τω μεταξύ ο μάνατζερ του Ρόμπινσον, Ααρον Γκούντγουιν με δηλώσεις του στην «New York Post» δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και μάλιστα έντονα για τον Νέιτ. Θα σκεφτούμε σοβαρά όλες τις προτάσεις που θα δεχτούμε για τον Νέιτ» για να συμπληρώσει:
«Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα έντονο».
Επίσης, σύμφωνα με τις αμερικάνικες ιστοσελίδες New York Post, HoopsWorld και Νewsday οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν καταθέσει κατά πάσα πιθανότητα επίσημη πρόταση στον άσο των Νιου Γιορκ Νικς.
Αναφέρεται ακόμα ότι πρόκειται για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με αποδοχές σαφώς μεγαλύτερες από αυτές που έχει τώρα ο παίκτης. Για την ακρίβεια οι Νικς θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του παίκτη το οποίο αντιστοιχεί σε τρία εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός φαίνεται να προσφέρει 5 εκατομμύρια ετησίως.
Θα πρέπει αν τονιστεί ακόμα ότι η φορολογία των Η.Π.Α είναι σαφώς μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της Ελλάδας με αποτέλεσμα το κέρδος για τον παίκτη να φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις