Κυρίαρχος ο Χάσβοντ στο έκτο ετάπ του γύρου Γαλλίας
Ο Νορβηγός Θορ Χάσβοντ κατέκτησε την έβδομη νίκη του σε ετάπ του γύρου Γαλλίας, καθώς πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού του 6ου ετάπ, απόστασης 181,5χλμ. Ο 31χρονος Νορβηγός ποδηλάτης κατάφερε να πάρει την νίκη στην τελευταία στροφή.
Ο Νορβηγός Θορ Χάσβοντ κατέκτησε την έβδομη νίκη του σε ετάπ του γύρου Γαλλίας, καθώς πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού του 6ου ετάπ, απόστασης 181,5χλμ.
Ο 31χρονος Νορβηγός ποδηλάτης κατάφερε να πάρει την νίκη στην τελευταία στροφή. Η κίτρινη φανέλα παραμένει στην κατοχή του Καντσελάρα, ο οποίος τερμάτισε στην 10η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ετάπ διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχόπτωση.
«Ήταν μια δύσκολη πρώτη εβδομάδα, αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένος. Ήξερα ότι μπορούσα να καταφέρω κάτι καλό σε αυτό το ετάπ, αλλά ήταν δύσκολο εξαιτίας της βροχής και των γλιστερών δρόμων» τόνισε ο Χάσβοντ.
Στο μεταξύ από την Παρασκευή αρχίζουν οι… ανηφόρες, καθώς θα διεξαχθεί το πρώτο ετάπ των βουνών απόστασης πάνω από 224 χιλιομέτρων.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.