Έχασε το χάλκινο ο Μουζενίδης, τρεις αποκλεισμοί στο τζούντο των Μεσογειακών
Εκτός μεταλλίων έμεινε ο Νίκος Μουζενίδης στα -73κ. του τζούντο των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα. Αποκλείστηκαν οι Στεφανίδης, Ηλιάδης και Ασλανίδου.
Εκτός μεταλλίων έμεινε ο Νίκος Μουζενίδης στα -73κ. του τζούντο των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα. Αρχικά νίκησε τον Αλβανό Ιλί Ουικάι και τον Τυνήσιο Σεϊφεντίν Μπεν Χασέν, όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ιταλό Τζιοβάνι Ντι Κρίστο και στα ρεπεσάζ έχασε και από τον Ισπανό Κιγιόσι Ουεμάτσου Τρεβίνο.
Σε έναν αγώνα περιορίστηκε η παρουσία του Γιάννη Στεφανίδη στα -81κ. του τζούντο ανδρών, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, καθώς ηττήθηκε από τον Φρανσουά Σαρμπέλ Σααντέ (Λιβύη) και αποκλείστηκε.
Με δύο ήττες ολοκλήρωσε την παρουσία του στα -100κ. ο Διονύσης Ηλιάδης. Αρχικά ηττήθηκε από τον Αμελ Μέκιτς (Βοσνία) και στη συνέχεια από τον Αμάρ Μπενικιλέφ (Αλγερία).
Δύο ήττες ο απολογισμός της Ελπίδας Ασλανίδου στα -78κ. του τζούντο γυναικών. Αρχικά ηττήθηκε από την Ρακέλ Πριέτο Μαδριγάλ (Ισπανία) και στη συνέχεια από την Ουνάλ Σεντά (Τουρκία).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.