
Προβλεπόμενες οι πρόσφατες αγορές φρεγατών και ελικοπτέρων τονίζει η κυβέρνηση
Στα σχόλια του Τύπου για «εν κρυπτώ» αγορές φρεγατών και ελικοπτέρων, τη στιγμή που οι κυβερνητικές εξαγγελίες μιλούν για μείωση των εξοπλισμών κατά 15%, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευ.Αντώναρος, τονίζοντας ότι όλα αυτά προβλέπονται στα προγράμματα για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων.
103
Στα σχόλια του Τύπου για «εν κρυπτώ» αγορές φρεγατών και ελικοπτέρων, τη στιγμή που οι εξαγγελίες της κυβέρνησης ήταν για μείωση των εξοπλισμών κατά 15%, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.
Τόνισε ότι «όλα αυτά προβλέπονται στο ΕΜΠΑΕ, στα προγράμματα, δηλαδή για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων».
Ανέφερε ότι, όπως ενημερώθηκε ο ίδιος από τον υπουργό Αμυνας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η συζήτηση ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και αυτό το οποίο έγινε τώρα αποτελεί μια τυπική διαδικασία, ένα διαδικαστικό θέμα.
«Δεν αλλάζει τίποτα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθυμίζοντας πως η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες τη μείωση των οροφών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι «δεν θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας και τις Ένοπλες Δυνάμεις».
«Οι δαπάνες αυτές αναφέρονται σε κάτι που ήδη έχει συζητηθεί υπογράφεται ο σχηματισμός των επιτροπών και έτσι δρομολογείται η αρχής της συζήτησης», κατέληξε ο κ.Αντώναρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
