Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σημαντική άνοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, θετικό κλίμα στη Γουόλ Στριτ
Τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τριών εβδομάδων σημείωσαν την Τετάρτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ανοδικά κινήθηκε και η Γουόλ Στριτ με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις ΟΟΣΑ και Fed συνέβαλαν στο ανοδικό κλίμα.
Τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τριών εβδομάδων σημείωσαν την Τετάρτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ανοδικά κινήθηκε και η Γουόλ Στριτ με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις ΟΟΣΑ και Fed συνέβαλαν στο ανοδικό κλίμα.
Στην Ευρώπη, η αναπάντεχη αύξηση των παραγγελιών από τη δυτική πλευρά του Ατλαντικού, καθώς και οι εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομία τράβηξαν τους δείκτες προς τα πάνω.
Ο DAX στη Φρανκφούρτη ενισχύθηκε κατά 2,66%, φτάνοντας τις 4.836,01 μονάδες, ο CAC-40 στο Παρίσι έκλεισε στις 3.184,76 μονάδες, με άνοδο 2,13%. Ο FTSE-100 στο Λονδίνο ανέβηκε στις 4.279,98, ενισχυμένος κατά 1,16%.
Τις ανακοινώσεις της αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας ακολούθησε, όπως είναι συνηθισμένο, η αρχική νευρική αντίδραση των αγορών.
Τελικά όμως ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 1,55% και ο S&P ενισχυμένος κατά 0,65%, ενώ ο Dow Jones σημείωσε μικρή πτώση κατά 0,28%.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!