Ορεξάτος ο Παγδατής, απέκλεισε τον Ισπανό Ροντρέντο στην πρεμιέρα του «Ordina Open»
Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο «Ordina Open» της Ολλανδίας, καθώς απέκλεισε τον Ισπανό Τόμι Ροντρέντο (Νο 2 στο ταμπλό) με 2-0. Στο πρώτο σετ έγινε σκληρή μάχη με τον Παγδατή να το κερδίζει με 7-5, αλλά στο δεύτερο ο Κύπριος μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 για να νικήσει τελικά με 6-2 ύστερα από 77 λεπτά.
Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο «Ordina Open» της Ολλανδίας, καθώς απέκλεισε τον Ισπανό Τόμι Ροντρέντο (Νο 2 στο ταμπλό) με 2-0.
Στο πρώτο σετ έγινε σκληρή μάχη με τον Παγδατή να το κερδίζει με 7-5, αλλά στο δεύτερο ο Κύπριος μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 για να νικήσει τελικά με 6-2 ύστερα από 77 λεπτά.
«Ηταν ένας δυνατός αγώνας, αλλά έπαιξα πολύ καλά», τόνισε ο Παγδατής και συμπλήρωσε: «Είχα άγχος στην αρχή.
»Δε βρίσκομαι και στην καλύτερη κατάσταση και σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου.
»Καθημερινά αγωνίζομαι για να βρεθώ και πάλι σε καλή κατάσταση και αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για μένα».
Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Ολλανδός Ραϊμόν Σλούτερ και αν τον κερδίσει θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.