Μία νίκη, μία ήττα και συνεχίζουν οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη
Μία νίκη και μία ήττα περιλάμβανε για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη η πρώτη ημέρα στο δεύτερο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, το οποίο διεξάγεται στο Μπάντεν της Αυστρίας.
Μία νίκη και μία ήττα περιλάμβανε για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη η πρώτη ημέρα στο δεύτερο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, το οποίο διεξάγεται στο Μπάντεν της Αυστρίας.
Το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε με νίκη 2-1 σετ επί των Αυστριακών Σβόμποντα/Γιάσπερ (19-21, 21-17, 15-8), αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τις Βελγίδες Βαν Μπρένταμ/Μούχα με 2-0 (21-15, 21-11).
Οι δύο αθλήτριες συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων και θα παίξουν αργότερα το απόγευμα με τον νικητή του ζεύγους Μούρεν/Βέσελινκ (Ολλανδία)-Μπρζόστεκ/Σόβαλα (Πολωνία). Η νικήτρια ομάδα θα συνεχίσει, ενώ η χαμένη θα καταλάβει την 9η θέση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.