Μέσω ΚΕΠ η διεκπεραίωση στρατολογικών διοικητικών διαδικασιών
Στα ΚΕΠ πλέον μπορούν να καταφεύγουν οι πολίτες για τη διεκπεραίωση στρατολογικών διοικητικών διαδικασιών, μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Χρ.Ζώης και ο υφυπουργός Αμυνας, Κ.Τασούλας.
Μέσω ΚΕΠ μπορούν πλέον να διεκπεραιώνονται διοικητικές διαδικασίες αρμοδιότητας του υπουργείου Αμυνας-Διεύθυνση Στρατολογικού, μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Ζώης και ο υφυπουργός Αμυνας, Κωνσταντίνος Τασούλας.
Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να καταφεύγουν στα ΚΕΠ για διαδικασίες όπως:
-Εξαγορά του υπολοίπου των στρατιωτικών υποχρεώσεων όσων έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους,
-Διάφορες περιπτώσεις αναβολής κατάταξης και χορήγησης απαλλαγής,
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές