Εξιτήριο στα τέλη της εβδομάδας για τους φοιτητές που προσβλήθηκαν από τη νέα γρίπη
Έως τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να πάρουν εξιτήριο οι δύο φοιτητές που προσβλήθηκαν από τη νέα γρίπη. Η κατάσταση της υγείας τους εξελίσσεται ομαλά, ενώ αρνητικός στον ιό H1N1 βρέθηκε ο τρίτος φοιτητής από την παρέα των έξι του Εδιμβούργου.
Έως τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να πάρουν εξιτήριο οι δύο φοιτητές που προσβλήθηκαν από τη νέα γρίπη. Ο ένας νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο και ο άλλος στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή παθολογίας λοιμωξιολογίας του ΑΧΕΠΑ Π.Νικολαΐδη, ο νεαρόςδεν έχει πυρετό και συνεχίζεται η θεραπεία του με αντιϊκά
Αντιϊκά χορηγούνται προληπτικά και στους οικείους του, οι οποίοι παραμένουν στο σπίτι τους.
Έωςτα τέλητης εβδομάδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο και ο φοιτητής που νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.
Αρνητικός στον ιό της νέας γρίπης βρέθηκε ο τρίτος φοιτητής από την παρέα των έξι του Εδιμβούργου που νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο με ύποπτα συμπτώματα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές