Θέμα με τη συμμετοχή της ΠΓΔΜ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων ταεκβοντό
Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο 17ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων ταεκβοντό - που διεξάγεται στο Τρέλεμποργκ της Σουηδίας - από την αναγραφή της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» για να αντιδράσει άμεσα η ελληνική Ομοσπονδία.
Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο 17ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων ταεκβοντό – που διεξάγεται στο Τρέλεμποργκ της Σουηδίας – από την αναγραφή της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».
Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο Εφήβων της Τουρκίας πέρυσι η αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν άμεση και μετά την επίδειξη της απόφασης του ΟΗΕ (απόφαση 816 του 1993), η οποία δεν αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία, το θέμα «πάγωσε» και την Πέμπτη θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Πέμπτη ρίχνονται πρώτοι στη μάχη οι Ασλανίδης Χαράλαμπος στα -59κ., Μουσούλης Αθανάσιος (ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ) στα -68κ., Γκόλτσιου Ιωάννα στα -49κ., Κουβατση Μαρία-Ναταλία στα -55κ.
Ο πρώτος θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά τον Πολωνό Μιχάλ Βίελγκοζ, ενώ ο δεύτερος τον Βρετανό Λουκ Χόλμαν. Στις νεάνιδες η Γκόλτσιου θα αντιμετωπίσει την Λάουρα Τσέθας (Ισπανία) και η Κουβατση τη νικήτρια του ζευγαριού Πολίνα Πιτερσκάγια (Ρωσία)-Τζέσικα Σαλτσέντο (Ιταλία).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.