Η πορεία προς την παγκόσμια ανάκαμψη στο επίκεντρο του Συνεδρίου του Economist
Τη Δευτέρα ανοίγει τις εργασίες του το διήμερο Συνέδριο του Economist, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί η οικονομική κρίση και η πορεία προς την παγκόσμια ανάκαμψη. Πάντως, η εσωτερική οικονομική πραγματικότητα αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ Κ.Καραμανλή και Γ.Παπανδρέου, από το βήμα του Συνεδρίου.
Τη Δευτέρα ανοίγει τις εργασίες του το διήμερο Συνέδριο του Economist, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί η οικονομική κρίση και η πορεία προς την παγκόσμια ανάκαμψη.
Πάντως, η εσωτερική οικονομική πραγματικότητα αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ Κ.Καραμανλή και Γ.Παπανδρέου, που θα απευθύνουν ομιλίες στο Συνέδριο.
Ομιλίες αναμένονται επίσης από τον υπουργό Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου, Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη, Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκη, Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη, Πολιτισμού Αντ.Σαμαρά και Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Μαρκόπουλο.
Το Κυπριακό θα συζητηθεί αναλυτικά με συμμετοχή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του Αλεξάντερ Ντάουνερ ειδικού Συμβούλου του ΟΗΕ.
Μεταξύ των προσκεκλημένων είναι και ο Μάρτιν Φέλτνστάιν, μέλος της Επιτροπής Σοφών και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών