«Ανούσια η σκιαμαχία πράσινων παπαγάλων και γαλάζιων βαρβάρων» δήλωσε ο Αλ.Τσίπρας
Στο Μενίδι και τους Θρακομακεδονές βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μαζί με πολυμελές κλιμάκιο του κόμματος. «Ανούσια σκιαμαχία πράσινων παπαγάλων και γαλάζιων βαρβάρων» χαρακτήρισε το δίλημμα των ευρωεκλογών, ζητώντας ξανά από τους πολίτες μαζική συμμετοχή στην κάλπη.
Στο Μενίδι και τους Θρακομακεδόνες βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μαζί με πολυμελές κλιμάκιο του κόμματος.
Ο κ.Τσίπρας τόνισε πως το πραγματικό δίλημμα των ευρωεκλογών δεν έχει καμία σχέση με «αυτή την ανούσια σκιαμαχία πράσινων παπαγάλων και γαλάζιων βαρβάρων».
«Το πραγματικό δίλημμα είναι αν από τις 8 του Ιούνη θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική που συρρικνώνει δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις, που οδηγεί τη νέα γενιά στο περιθώριο», υπογράμμισε.
Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται και ζητά μαζική συμμετοχή στην κάλπη για να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα.
«Ένα μήνυμα ενάντια στις δυνάμεις που επιμένουν στο μονόδρομο του Συμφώνου Σταθερότητας, στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, στο μονόδρομο μιας πολιτικής που μας έχει φτάσει στο απροχώρητο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και κατέληξε: «Στις 7 του Ιούνη λοιπόν έχουμε μια ευκαιρία στα χέρια μας και είμαστε σίγουροι ότι θα την αξιοποιήσουμε».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής