
Σε Ιστορία, Αρχές Οργάνωσης και Βιολογία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών
Με τα μαθήματα της Ιστορίας, Αρχών Οργάνωσης και Βιολογίας Κατεύθυνσης συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή σε 88.262 θέσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στο in.gr.
43
Με τα μαθήματα της Ιστορίας, Αρχών Οργάνωσης και Βιολογίας Κατεύθυνσης συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Tο in.gr μεταδίδει τις απαντήσεις των θεμάτων.
Όπως ανακοινώθηκε από τη γγ του υπουργείου Παιδείας, Νίκη Γκοτσοπούλου, η επιλογή και η αποστολή θεμάτων έγινε κανονικά στις 08.05, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μικρές καθυστερήσεις σημειώθηκαν στην παραλαβή των θεμάτων στα Εξεταστικά Κέντρα της Τήνου, της Πάρου, του Μετσόβου, της Σαμοθράκης, των Καλαβρύτων και του 3ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης, λόγω σφοδρών τοπικών ανέμων.
Επιπλέον, στα Εξεταστικά Κέντρα Αγίου Δημητρίου και Καλλιθέας Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος του συστήματος, τα θέματα παραδόθηκαν με μικρή καθυστέρηση, αφού μεταφέρθηκαν με περιπολικό της Αστυνομίας από τα διπλανά Εξεταστικά Κέντρα, όπως ακριβώς προβλέπεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.
Σε ότι, αφορά τα ζητήματα, δεν χρειάστηκε να δοθεί διευκρίνιση.
Την Τετάρτη, 20 Μαΐου, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Κατεύθυνσης) και των Μαθηματικών (Κατεύθυνσης).
Στη Νεοελληνική Λογοτεχνία οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναλύσουν το ποίημα του Μίλτου Σαχτούρη «Ο ελεγκτής».
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, για τηνεισαγωγή σε 88.262 θέσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ,θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 29 Μαΐου, με την εξέταση των υποψηφίων στο μάθημα επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στην Αλγερία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε φωτιά σε ορφανοτροφείο
- ΑΑΔΕ: Σε ισχύ η αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών
- ΜΚΟ καταγγέλλουν: Μετανάστες στα κέντρα κράτηση της ICE στο Τέξας υφίστανται ξυλοδαρμούς και κακοποίηση
- Σχίσμα του 1054: Η ενότητα των Εκκλησιών θα επέλθει μια μέρα, και θα επέλθει ντε φάκτο
- Δήμος Ιθάκης: Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Γηπέδου στο Βαθύ
- To supermodel Πoλίνα Πορίζκοβα στα 61 της – Έσπασε την παράδοση του νυφικού στον γάμο της με τον Τζεφ Γκόλντσταϊν
