Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas / Miss Young 2009

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas / Miss Young 2009

Στις 15 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις και με νέα παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά η φετινή διοργάνωση 6 Υποτροφίες περιμένουν τις νικήτριες. Οι Ελληνίδες απέδειξαν ότι θέλουν να γίνουν star και τολμούν να δοκιμάσουν! Περισσότερες από κάθε άλλη φορά ήταν φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής στον 20ό διαγωνισμό Star Hellas / Miss Hellas / Miss Young. Ένα […]

Στις 15 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις και με νέα παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά η φετινή διοργάνωση
6 Υποτροφίες περιμένουν τις νικήτριες.
Οι Ελληνίδες απέδειξαν ότι θέλουν να γίνουν star και τολμούν να δοκιμάσουν! Περισσότερες από κάθε άλλη φορά ήταν φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής στον 20ό διαγωνισμό Star Hellas / Miss Hellas / Miss Young.

Ένα ξεχωριστό event που απέχει τελείως από όσα έχουμε συνηθίσει, έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1. Ο φετινός διαγωνισμός μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις: διαφορετικό χώρο, νέο πνεύμα, αισθητική και άποψη, αλλά και νέα παρουσιάστρια: τη Βίκυ Καγιά. Η λαμπερή και χαρισματική οικοδέσποινα του ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΦΕ ενσαρκώνει με επιτυχία το motto του διαγωνισμού: Η ομορφιά είναι μόνο η αρχή.

Για να γίνεις star χρειάζεται κάτι παραπάνω…Η Βίκυ Καγιά το έχει αποδείξει αυτό με την επαγγελματική της πορεία και τώρα θα μας παρουσιάσει μια νέα «φουρνιά» Ελληνίδων που πιστεύουν ότι εκτός από ομορφιά, διαθέτουν κάτι παραπάνω! Κάτι παραπάνω θα κερδίσουν και οι νικήτριες του φετινού διαγωνισμού, εκτός από τα μεγάλα δώρα που προσφέρονται κάθε χρόνο.

Το Mediterranean College θα δωρίσει στις τρεις μεγάλες νικήτριες 3 ολοκληρωμένες υποτροφίες – bachelor στο αντικείμενο της επιλογής τους για τα τρία έτη που διαρκούν οι σπουδές. Οι Star και Miss Hellas θα εγγραφούν στα προγράμματα σπουδών αμέσως μετά το διαγωνισμό, ενώ για τη Miss Young η εγγραφή θα γίνει αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο.

Επιπλέον, η εταιρία Jet Academy θα προσφέρει 3 υποτροφίες εκπαίδευσης αεροσυνοδών στις κοπέλες που θα κερδίσουν τους τρεις αναπληρωματικούς τίτλους. H ελληνική γιορτή της ομορφιάς, με πιο fun διάθεση από κάθε άλλη φορά, έρχεται να μας προσφέρει το απόλυτο show και να αναδείξει το στιλ, την προσωπικότητα, τον αέρα και τoν δυναμισμό της σύγχρονης Ελληνίδας.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024