Ταχύτερος ο Μπαρικέλο στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Μονακό
O οδηγός της Brawn GP, Ρούμπενς Μπαρικέλο, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Πέμπτης στη πίστα του Μονακό, ενόψει του κυριακάτικου γκραν πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο πριγκιπάτο.
26
O οδηγός της Brawn GP, Ρούμπενς Μπαρικέλο, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά ελεύθερα δοκιμαστικά της πίστας του Μονακό, ενόψει του κυριακάτικου γκραν πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο πριγκιπάτο.
Ο Βραζιλιάνος πιλότος έτρεξε την απόσταση των 3.340 χιλιομέτρων μέσα στους δρόμους του Μονακό, σε 1:17.189, με δεύτερο τον οδηγό της Φεράρι, Φελίπε Μάσα με 0.310 δευτερόλεπτα πιο αργό από τον συμπατριώτη του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον, έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο με 0.389 πίσω από τον Μπαρικέλο.
Ο πρωτοπόρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, Τζένσον Μπάτον, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442