Εκτός προπόνησης του Αμαρουσίου ο Μαυροκεφαλίδης, αμφίβολος με τον Αρη
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον πρώτο αγώνα με τον Aρη την Τετάρτη στο πλαίσιο της σειράς των «μικρών» τελικών. Ο πάουερ φόργουορντ του Αμαρουσίου τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός προπόνησης τη Δευτέρα, καθώς παρουσίασε οίδημα στο δάχτυλο.
102
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον πρώτο αγώνα με τον Aρη την Τετάρτη στο πλαίσιο της σειράς των μικρών τελικών.
Ο πάουερ φόργουορντ του Αμαρουσίου τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός προπόνησης τη Δευτέρα, καθώς παρουσίασε οίδημα στο δάχτυλο.
Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων της Αθήνας θα γνωρίζει την Τρίτη αν θα τον έχει στη διάθεσή του στην αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη (17:00), σειρά από την οποία θα προκύψει η τρίτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα (μετά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αμαρουσίου: «Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε ούτε μια νίκη από τον Ολυμπιακό, αλλά μάθαμε πολλά παίζοντας με μια πολύ ισχυρή ομάδα.
»Γίναμε σκληρότεροι. Τώρα τα ματς με τον Αρη είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση. Σαφώς ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που ξεκινάει με τη υπεροχή που του δίνει το πλεονέκτημα έδρας.
» Από την άλλη ούτε το γεγονός ότι μας νίκησε δυο φορές στην κανονική περίοδο, ούτε ότι εμείς πέρυσι τον αποκλείσαμε στα προημιτελικά γιατί κάθε παιχνίδι γίνεται υπό διαφορετικές συνθήκες.
»Εμείς έχουμε και την διάθεση και την ποιότητα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από όσα έχουμε πετύχει τίποτα μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες θα προσφέρουν καλά παιχνίδια που θα δώσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σειρά».
Την Τρίτη, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει των τελικών, το Μαρούσι θα εκπροσωπήσουν ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος και ο νεαρός παίκτης Χριστόφορος Στεφανίδης.
Την ίδια ημέρα παρουσιάζεται στην ναυτική βάση «Κανελλόπουλου» στον Σκαραμαγκά, ο πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων Νώντας Παπαντωνίου, για να υπηρετήσει τη θητεία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442