
Οι ευρωεκλογές στην ατζέντα της συνάντησης Καραμανλή – Παυλόπουλου
Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών είχε ο πρωθυπουργός για τις ευρωεκλογές. Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το ΠΔ, με βάση το οποίο ορίζεται ως ημερομηνία των ευρωεκλογών η 7η Ιουνίου, δηλαδή άρχισε κανονικά η προεκλογική περίοδος.
38
Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής για τις ευρωεκλογές. Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα, με βάση το οποίο ορίζεται ως ημερομηνία των ευρωεκλογών η 7η Ιουνίου, δηλαδή άρχισε κανονικά η προεκλογική περίοδος.
Ο υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα στοιχεία του εκλογικού σώματος και όλα όσα αφορούν τον τρόπο που θα πάμε στις ευρωεκλογές. Στόχος είναι, πρόσθεσε, να έχουμε μια προεκλογική περίοδο και διενέργεια των εκλογών όπως ταιριάζει στον πολιτικό μας πολιτισμό.
«Όταν αναλογιστεί κανείς πόσο σημαντικές είναι αυτές οι ευρωεκλογές για μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει αυτή την κρίση και πόση περίσκεψη πρέπει να υπάρξει όλη αυτή τη χρονική περίοδο για το μέλλον της Ευρώπης, έχουμε ξεκινήσει τόσο νωρίς ώστε όλα να γίνουν με τον τρόπο που πρέπει» συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος.
Διευκρίνισε ότι έχουν εκδοθεί οι σχετικές εγκύκλιοι και αποφάσεις, ενώ στο εξής η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην έγκαιρη σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λεσόρ και Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Φρανσίσκο (vid)
- 40 χρόνια Aliens: Όχι απλά το καλύτερο σίκουελ που έγινε ποτέ – «Αλληλεγγύη, ενδυνάμωση, εργατιά»
- Δύο σοροί εντοπίστηκαν σε Τήλο και Κω – Εξετάζεται εάν πρόκειται για πατέρα και κόρη από την Τουρκία που αγνοούνται
- Οι ενδεκάδες του ιστορικού τελικού ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή (pics)
- Δράμα: Επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι – Τραυματίστηκε σε πεζοπορία
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Ένας μικρός από το Ροζάριο (vid)


