GP Μπαχρέιν 2009: Ο Jarno Trulli στην pole position!
Ο Ιταλός και ο Timo Glock χάρισαν στην Toyota τις δύο πρώτες θέσεις εκκίνησης! Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ και δείτε τις φωτογραφίες από το νησί του Περσικού.
Ο Jarno Trulli κατέκτησε την πρώτη θέση εκκίνησης για το 4ο φετινό Grand Prix της Formula 1 στο Μπαχρέιν και ταυτόχρονα, με το δεύτερο χρόνο στις δοκιμές κατάταξης, ο Timo Glock ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό 1-2 της Toyota – η οποία κατέκκτησε την πρώτη της pole position μετά το GP Ιαπωνίας 2005.
Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με διαφορά άνω του μισού δευτερολέπτου από τον J. Trulli, θα παραταχθούν οι Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) και Jenson Button (Brawn-Mercedes) και στην τρίτη σειρά οι Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) και Rubens Barrichello (Brawn-Mercedes).
Οι δύο Ferrari των Felipe Massa και Kimi Raikkonen θα βρεθούν στην 8η και 10η θέση της εκκίνησης αντίστοιχα, ενώ οι BMW Sauber των Nick Heidfeld και Robert Kubica θα εκκινήσουν εκτός δεκάδας.
Διαβάστε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα και εδώ περισσότερες πληροφορίες και δείτε τις φωτογραφίες από το Σακίρ.
auto.in.gr
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους
