Μεικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη
Μεικτές τάσεις επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη. Στο Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη τα κέρδη είναι οριακά, ενώ στο Παρίσι οι απώλειες κινούνται στο 0,18%.
30
Μεικτές τάσεις επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη.
Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου οι συναλλαγές ξεκίνησαν σε θετικό κλίμα με το δείκτη FTSE να κινείται οριακά ανοδικά κατά 3,06 μονάδες (+0,08%) και να διαμορφώνεται στις 3.993,92 μονάδες.
Αντίθετα στο Παρίσι ο CAC ξεκίνησε με αρνητικό πρόσημο, καθώς σημείωσε πτώση κατά 0,18% και διαμορφώθηκε στις 2.0963,99 μονάδες.
Το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης ξεκίνησε με εξισορροπιστικές τάσεις με τον DAX να κινείται ανοδικά κατά 0,05% και να διαμορφώνεται στις 4.486,30 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442