
«Σκάνδαλο» με γκέι ελέφαντα σε ζωολογικό κήπο της Πολωνίας
Έξαλλος έγινε ένας συντηρητικός δημοτικός σύμβουλος του Πόζναν της Πολωνίας, όταν έμαθε ότι ο ελέφαντας «επιβήτορας» που αγόρασε ο ζωολογικός κήπος της πόλης έδειχνε προτίμηση στους ομοφύλους του, αντί να ενδιαφερεται για τη διαιώνιση του είδους.
36
Έξαλλος έγινε ένας συντηρητικός δημοτικός σύμβουλος του Πόζναν της Πολωνίας, όταν έμαθε ότι ο ελέφαντας «επιβήτορας» που αγόρασε ο ζωολογικός κήπος της πόλης έδειχνε προτίμηση στους ομοφύλους του, αντί να ενδιαφερεται για τη διαιώνιση του είδους.
«Δεν πληρώσαμε 37 εκατομμύρια ζλότι [8,5 εκατ. ευρώ] για να αποκτήσει το μεγαλύτερο καταφύγιο ελεφάντων της Ευρώπης έναν ομοφυλόφιλο ελέφαντα» ξέσπασε ο Μίχαλ Γκίρζες.
«Υποτίθεται πως θα αποκτούσαμε ένα ολόκληρο κοπάδι, αλλά αφού ο Νίνιο [ο γκέι ελέφαντας] προτιμά να έχει αρσενικούς φίλους και όχι φιλενάδες, πώς θα κάνει απογόνους;» διερωτήθηκε.
Ο επικεφαλής του ζωολογικού κήπου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ο 10χρονος Νίνιο είναι ακόμα πολύ νεαρός, επομένως είναι φυσικό να πειραματίζεται προτού καταλήξει στον σεξουαλικό του προσανατολισμό.
Οι ελέφαντες δεν φτάνουν στη σεξουαλική ωριμότητα πριν συμπληρώσουν τα 14 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας






