Παρότι η επιστροφή του Marcus Gronholm στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι συνοδεύτηκε από την εγκατάλειψη στο Ράλι Πορτογαλίας, η Prodrive ελπίζει να λάβει μέρος και σε περισσότερα ράλι φέτος με τον Φινλανδό στο μπάκετ του Subaru Impreza WRC08.
Ο διευθυντής της Prodrive, David Lapworth, είπε: Θέλουμε να κάνουμε αρκετά για να μείνουμε στις επάλξεις, για να δείξουμε τι μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο και τι μπορεί να κάνει και ο Marcus.
Και συνέχισε: Πιστεύω ότι ενδιαφέρεται αρκετά, αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση να του δώσουμε μια ξεκάθαρη πρόταση και το προσπαθούμε. Συζητούμε με οργανωτές και χορηγούς που μπορεί να ενδιαφέρονται. Στην Πορτογαλία ο M. Gronholm έτρεξε με σπόνσορα το υπουργείο Τουρισμού της χώρας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα