Αποχή του Παπανικολάου από την προπόνηση της ΑΕΚ λόγω οφειλών της διοίκησης
Ο Δημήτρης Παπανικολάου απείχε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησης. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν αποκλείεται να συνεχίσει και την Πέμπτη την αποχή, ενώ όλοι οι παίκτες ανησυχούν, με τους Έλληνες να παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο. Πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα.
102
Ο Δημήτρης Παπανικολάου απείχε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησης.
Ο έμπειρος φόργουορντ δεν αποκλείεται να συνεχίσει και την Πέμπτη την αποχή, ενώ όλοι οι παίκτες ανησυχούν, με τους Έλληνες να παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο.
Δεν αποκλείεται να υπάρξει ομαδική αποχή, όπως συζητείται στα αποδυτήρια, ως μορφή πίεσης προς τη διοίκηση για την καταβολή μέρος τουλάχιστον των δεδουλευμένων.
Το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Κώστα Φλεβαράκη ελπίζει να μην επηρεάσουν τα οικονομικά προβλήματα την ομάδα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο (16:00) για την 24η αγωνιστική, στην τελική ευθεία για την κατάληψη μίας θέσης μέσα στην πρώτη οκτάδα, που οδηγεί σε συμμετοχή στα φετινά πλέι οφ της Α1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442