Παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδας έκανε ο Ισπανός Μουνιόθ
Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση 22.43, σημείωσε ο Ραφαέλ Μουνιόθ, κατά τη διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος κολύμβησης, που διεξάγεται στη Μάλαγα. Ο Ισπανός πρωταθλητής, ο οποίος χθες είχε καταρρίψει το ρεκόρ Ευρώπης στα 100μ. πεταλούδα, συνέτριψε το 22.96 που κρατούσε ο Νοτιοαφρικανός Ρόλαντ Σούμαν από τις 25 Ιουλίου 2005, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.
Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση 22.43, σημείωσε ο Ραφαέλ Μουνιόθ, κατά τη διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος κολύμβησης, που διεξάγεται στη Μάλαγα.
Ο Ισπανός πρωταθλητής, ο οποίος χθες είχε καταρρίψει το ρεκόρ Ευρώπης στα 100μ. πεταλούδα, συνέτριψε το 22.96 που κρατούσε ο Νοτιοαφρικανός Ρόλαντ Σούμαν από τις 25 Ιουλίου 2005, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.