Εύκολα ο Παναθηναϊκός, ανέβηκε ξανά τρίτος ο Αρης
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ολύμπια Λάρισας στο ΟΑΚΑ με σκορ 80-61 για την 23η αγωνιστική της Α1 ανδρών, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη με το ματς Πανιώνιος - Ολυμπιακός. Επίσης, ο Αρης πήρε τη νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό με 85-79 και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.
- Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
105
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ολύμπια Λάρισας στο ΟΑΚΑ μεσκορ80-61για την 23η αγωνιστική της Α1 ανδρών, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη με το ματς Πανιώνιος – Ολυμπιακός.
Επίσης, ο Αρης πήρε τη νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό με 85-79και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442