Ο John Hopkins στα Superbikes με Honda
Ο John Hopkins στα Superbikes με Honda
Ο John Hopkins (που έχασε τη θέση του στο MotoGP έπειτα από την αιφνίδια αποχώρηση της Kawasaki) ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα αγωνιστεί φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes με την ομάδα Stiggy Honda.
Την ώρα που ο έτερος αναβάτης της Kawasaki, Marco Melandri, συμφώνησε να αγωνιστεί με τη Hayate Racing (που έχει την υποστήριξη της Kawasaki) στο MotoGP, ο 25χρονος Αμερικανός διάλεξε τα Superbikes. Και οι χρόνοι της Hayate στις μέχρι στιγμής δοκιμές του MotoGP τον δικαιώνουν.
Η Kawasaki έκανε έτσι τα πράγματα ώστε η συνεργασία να έχει ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές και είμαι ευγνώμων στην Kawasaki που μου επέτρεψε να αγωνίζομαι με τις μοτοσικλέτες της. Είμαι ενθουσιασμένος για το 2009 και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προχωρήσω παραπέρα, είπε ο J. Hopkins.
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- Akylas: Με την ελληνική σημαία έφυγε για τη Βιέννη
- Πρωτομαγιά: το κόκκινο νήμα του αγώνα, της θυσίας και της αξιοπρέπειας
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι
- «Η Κυρά της Ρω»: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Φιλίπ
- Η Βόρεια Εύβοια απλώνει θαλάσσιο τείχος μήκους 10 χιλιομέτρων για τις μωβ μέδουσες – Αναμένεται έξαρση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442