Η ΑΕ Λεμεσού κόντρα στους Ολλανδούς για το EuroChallenge
Ανοίγει την Τρίτη η «αυλαία» της προημιτελικής φάσης στο EuroChallenge με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων. Μπορεί να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, όμως, συμμετέχει η κυπριακή ομάδα ΑΕ Λεμεσού που θα αντιμετωπίσει την ολλανδική ΜάιΓκάιντ Αμστερνταμ. Οι δεύτεροι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 19/3, ενώ οι τρίτοι (εάν χρειαστεί) στις 25/3. Η πορεία προς το φάιναλ φορ θα κριθεί στις δύο νίκες (best of 3).
Ανοίγει την Τρίτη η «αυλαία» της προημιτελικής φάσης στο EuroChallenge με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων. Μπορεί να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση, όμως, συμμετέχει η κυπριακή ομάδα ΑΕ Λεμεσού που θα αντιμετωπίσει την ολλανδική ΜάιΓκάιντ Αμστερνταμ.
Οι δεύτεροι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 19/3, ενώ οι τρίτοι (εάν χρειαστεί) στις 25/3. Η πορεία προς το φάιναλ φορ θα κριθεί στις δύο νίκες (best of 3).
Τα ζευγάρια στα προημιτελικά της διοργάνωσης έχουν ως εξής:
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών