Δικαιώθηκαν τα αδέρφια Κουτσιούμπα στη διαμάχη τους με την ΕΟΦΠ
Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τα αδέρφια Γιώργο και Φώντα Κουτσιούμπα στη διαμάχη που είχαν με την Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης. Η ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή έκρινε ότι η απόφαση της ΕΟΦΠ να τους τιμωρήσει με ένα χρόνο αποκλεισμού από τους αγώνες δεν είχε νομική βάση.
89
Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τα αδέρφια Γιώργο και Φώντα Κουτσιούμπα στη διαμάχη που είχαν με την Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης. Η ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή έκρινε ότι η απόφαση της ΕΟΦΠ να τους τιμωρήσει με ένα χρόνο αποκλεισμού από τους αγώνες δεν είχε νομική βάση.
Οι Γιώργος και Φώντας Κουτσιούμπας με αφορμή το γεγονός ότι η Ομοσπονδία δεν τους είχε ενημερώσει εγγράφως για τα κριτήρια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κατέφυγαν στη λύση των εξωδίκων.
Η ΕΟΦΠ αποφάσισε σε ένα διοικητικό συμβούλιό της να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο άσκησαν έφεση τα δύο αδέρφια, δεν έκαναν αποδεκτή τη θέση αυτή της Ομοσπονδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442