Αναθεωρεί η ΒΡ τους στόχους αύξησης της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου
Προς τα κάτω αναθεώρησε η BP τους στόχους αύξησης της παραγωγής της για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, καθώς η μείωση των τιμών του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές κάνει την εταιρεία να επανεκτιμήσει τα επενδυτικά της σχέδια.
30
Προς τα κάτω αναθεώρησε η BP τους στόχους αύξησης της παραγωγής της για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, καθώς η μείωση των τιμών του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές κάνει την εταιρία να επανεκτιμήσει τα επενδυτικά της σχέδια.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της BP, η εταιρεία αναμένει ετήσια αύξηση της παραγωγής της κατά 1%-2% το 2012, αντί για 3% που πριν είχε εκτιμηθεί.
Η παραγωγή το 2012 θα είναι 3,99 – 4,15 εκατ. βαρέλια πετρελαίου ημερησίως, αντί για 4,3 εκατ. ημερησίως.
Επίσης, η BP σημειώνει σε ανακοίνωση της ότι θα μπορούσε να διατηρήσει το στόχο ανάπτυξης της παραγωγής κατά 1%-2% ετησίως μέχρι το 2020.
Ο διευθύνων σύμβουλος της BP Τόνι Χαίγουορντ ελπίζει ότι η πτώση των τιμών του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές θα οδηγήσει σε μείωση του κόστους της πετρελαϊκής βιομηχανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442