Αμφίβολη η συμμετοχή του Πάργκο στο ματς με την ΑΕΚ
Στο βοηθητικό του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να προσαρμοστούν οι παίκτες σε συνθήκες μικρού γηπέδου, όπως αυτό των Πατησίων, όπου την Τετάρτη (15:45) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πάργκο.
66
Στο βοηθητικό του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού, με απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη, προκειμένου να προσαρμοστούν οι παίκτες του σε συνθήκες μικρού γηπέδου, όπως αυτό των Πατησίων, όπου την Τετάρτη (15:45) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Α1.
Στην ουσία, η «Ένωση» αποτελεί τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα του Πειραιά πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τζανίρο Πάργκο, ο οποίος δεν προπονήθηκε, μετά την απουσία του στον αγώνα με την Καβάλα. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς και το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» προσανατολίζεται να τον αφήσει εκτός την Τετάρτη για να είναι πανέτοιμος απέναντι στον «αιώνιο», όταν κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ένα τίτλο που ο Ολυμπιακός έχει να κατακτήσει από το 2002.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν, πάντως, ο αρχηγός Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Γιώργος Πρίντεζης, παίκτες που επίσης δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα λόγω τραυματισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442